Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

De dichter Hans Cieremans zal vanaf woensdag 7 oktober wekelijks (van 18.00 – 19.00 uur) , samen met Marianne van Seters, een radioprogramma gaan presenteren bij de plaatselijke omroep ‘RTV Lansingerland’. Het is een programma met een cultureel karakter, waarbij boeken, verhalen, gedichten en allerlei andere kunstvormen de aandacht zullen krijgen. Tussendoor is er natuurlijk muziek.

Hans: "Het zal voor Marianne en mij best even wennen zijn om het programma te gaan presenteren. We zijn het (nog) niet gewend om een programma te maken en we moeten ook elkaar beter gaan leren kennen. Maar we gaan gewoon beginnen en als er af en toe een beginnersfoutje in sluipt, dan wordt ons dat hopelijk niet kwalijk genomen. Geef het ook door aan anderen. Het zou leuk zijn om veel luisteraars aan ons te gaan binden en natuurlijk sta ik open voor feedback en ideeën. Hieronder staan de kanalen en frequenties waarop RTV Lansingerland in de regio (ether) is te beluisteren, maar voor de meesten van jullie is het alleen mogelijk om via internet te luisteren. En dat kan wereldwijd. Zoek naar RTV Lansingerland, dan naar radio en dan naar livestream.

Veel luisterplezier. En als je woensdag 7 oktober niet kunt luisteren, dan komen er hopelijk nog veel woensdagen dat het wel kan".

 

Frequenties  en kanalen

** hopelijk najaar 2015 beschikbaar

 

In de ether

e

Lansingerland FM

92.2 FM

Op de kabel

analoog

digitaal

CL+

Bergschenhoek

102.4 FM

**

**

Bleiswijk

105.9 FM

915

362

Berkel en Rodenrijs

105.9 FM

915

362

Glas/Interactief

107.5 FM

956

nvt