Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dit najaar werkte Coby Poelman-Duisterwinkel aan 4 verschillende boeken mee:
 
De Bijbelse dagboeken:
-Kruimkens van ’s Heeren tafel 2018: verschenen in september 2017; (waarvan 52 blz. van de 768 blz.)
-Lichtstralen uit het Woord 2018: verschenen in september 2017; (25 blz. van de 768 blz.)
-Dag en Deur II, een Bijbels dagboek in het Gronings, boekpresentatie op 4 november 2017 (14 blz. van de 384 blz.)
en het kerststallenboek “Ik ben de stal” kerststallen vol verhalen. Inkijk in de kerststallenverzameling van priester J. v. Oss, boekpresentatie op 6 november 2017 te Schimmert (Limburg). (7 blz. van de 372 blz.)

"Kerststallenverzamelaar pastoor J. van Oss, s.m.m.heeft met hulp van vrijwilligers al zijn kerstgroepen zorgvuldig geordend op werelddeel en land. De groepen zijn genummerd, gefotografeerd en uitgebreid gedocumenteerd. Zelfs de vindplaats, de grootte en het materiaal zijn beschreven. De 400 meest bijzondere kerstgroepen zijn opgenomen en beschreven in het kerststallenboek 'Ik ben de stal'.
Een boek vol kerststallen en verhalen van pastoor J. van Oss is vanaf 6 november te koop, onder andere via de website www.st-remigius.nl.
De titel van het boek komt uit de eerste regel van een gedicht van Michel van der Plas: ik ben de stal... een arme bouwval,.. maar ik straal leven uit naar alle zijden, ik ben het mooiste huis van alle tijden.
Het gaat er volgens pastoor van Oss niet om of een stal oud of krakkemikkig is, maar het gaat om wat binnen gebeurt, net als bij de mensen zelf. Met kerst is niet het uiterlijk vertoon belangrijk, maar juist de binnenkant, puur en eenvoudig."

Bijgaand ook nog een foto van de uitnodiging voor de boekpresentatie hiervan. Ook daar staat een deel van een van haar gedichten in.