Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
In Hattem wordt onderweg naar Pasen opnieuw een Stiltewandeling gehouden. Het programma start op zaterdag 24 maart om 14.00 uur in de mooie Kapel van pastoraal centrum De Hezenberg met een poëtische bijdrage van Hans Lambrechts en een muzikale (op dwarsfluit) van Ellis van der Scheer. De wandeling aansluitend in de omgeving van hetzelfde landgoed duurt van ongeveer 14.30 tot 16.15 uur. Alleen het openingsprogramma bijwonen kan ook. De Kapel is zowel rolstoel- als scootmobiel-toegankelijk.

De wandeling kan dit jaar zowel deels in stilte (ene groep) als geheel in stilte (andere groep) worden afgelegd. Alle wandelaars krijgen bij het vertrek uit handen van ds. Wim Hortensius één of al meerdere inspirerende teksten uitgereikt voor onderweg.

Nadenken
"De Stiltewandeling is een mooie gelegenheid om de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en de plek van God in jouw leven", licht initiatiefnemer Hans Lambrechts - publicist op Gedichtensite - toe. Hij heeft voor deze editie een andere route uitgestippeld dan die van vorig jaar.

Parkeren
Deelnemers uit Hattem of directe omgeving wordt gevraagd zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar De Hezenberg te komen. Wie verder weg woont kan zijn auto op de grote parkeerplaats van het pastoraal centrum parkeren, tevens start- en eindpunt van de wandeling.

Gratis
Opgave vooraf (is niet per se nodig maar wordt wel op prijs gesteld!) is mogelijk via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan de vorige Stiltewandelingen deden ook andere dichters van Gedichtensite.nl mee. Uiteraard is iedereen, dichter of niet, weer van harte welkom! Het adres van De Hezenberg is Hezenberg 6 in Hattem. Meelopen is gratis.