Afdrukken
Categorie: Rechten en plichten
Hits: 3083
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wanneer u uw gedicht nog nooit eerder ergens geplaatst hebt, krijgt u bij het plaatsen van uw gedicht op www.gedichtensite.nl automatisch auteursrecht. Lees hiervoor het artikel over auteursrecht.

 

Met het inzenden van een gedicht geeft de inzender automatisch toestemming dat anderen het ingezonden gedicht mogen gebruiken, mits de bron (www.gedichtensite.nl en de auteursnaam daarbij vermeld wordt.
De gedichten mogen door anderen niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden, tenzij daarvoor eerst contact opgenomen wordt met de redactie van de gedichtensite, die dit kan overleggen met de betreffende auteur.
Websites, blogs, hyves, twitter e.a. internetmedia mogen gebruik maken van de gedichten indien dit van toepassing is, maar mogen absoluut geen groot deel van de gedichten op hun eigen site plaatsen als opvulling. Ook voor deze sites geldt dat auteursnaam én www.gedichtensite.nl vermeld moeten worden.

Creative Commons-Licentie
De gedichten van gedichtensite.nl zijn in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie.