Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ja, alle gedichten worden nagekeken. Het inzenden van gedichten gaat nog wel eens fout, vandaar dat we een correctrice hebben die op de site alle teksten trouw nakijken op fouten.
Grammaticale fouten worden verbeterd en de layout wordt, indien nodig, herzien.
De correctrice wil u er op attenderen hoe u uw gedicht het beste kunt plaatsen:
De gedichten die u (na inloggen) plaatst, komen rechtstreeks op de site te staan. Op de site gebruiken we een standaard opmaak. Het beste is dus om uw gedicht vanuit kladblok in te leveren. Vanuit Word kan ook, maar dan is het belangrijk dat u na elke tekstregel een shift enter gebruikt i.p.v. de enter. Dan selecteert u de tekst en plakt u het in het invoervak van de site, nogmaals selecteren en gummetje gebruiken en het zou goed moeten zijn.
Het is verstandig om het altijd even te controleren door naar de home page te gaan en even het gedicht te bekijken. Het is misschien even wennen, maar als u hieraan gewend bent, zult u zien dat het heel gemakkelijk gaat.

Vanuit kladblok plaatsen is nog steeds de beste optie.

Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan, dat geeft niks, u kunt ons mailen en wij helpen u graag. U kunt ook zelf proberen om de layout of fouten te wijzigen. U doet dit door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en daarna uw gedicht te openen door er op te klikken. Naast de titel ziet u een potloodje staan. Klik daar op en u staat in het gedicht. U kunt zo het gedicht herstellen. Maar als het echt niet gaat, schroom dan niet en mail ons de goede tekst en wij herstellen het voor u.