Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Beste dichters en lezers van de gedichtensite.nl


Het inzenden van gedichten gaat nog wel eens fout, vandaar dat we twee correctrices hebben die op de site alle teksten trouw nakijken op fouten.
Grammaticale fouten worden verbeterd en de layout wordt, indien nodig, herzien.
De correctrices willen u er op attenderen hoe u uw gedicht het beste kunt plaatsen:
De gedichten die u (na inloggen) plaatst, komen rechtstreeks op de site te staan. Op de site gebruiken we een standaard opmaak. Het beste is dus om uw gedicht vanuit kladblok in te leveren. Vanuit Word kan ook, maar dan is het belangrijk dat u na elke tekstregel een shift enter gebruikt i.p.v. de enter. Dan selecteert u de tekst en plakt u het in het invoervak van de site, nogmaals selecteren en gummetje gebruiken en het zou goed moeten zijn.
Het is verstandig om het altijd even te controleren door naar de home page te gaan en even het gedicht te bekijken. Het is misschien even wennen, maar als u hieraan gewend bent, zult u zien dat het heel gemakkelijk gaat.

Vanuit kladblok plaatsen is nog steeds de beste optie.

Er kan natuurlijk altijd iets fout gaan, dat geeft niks, u kunt ons mailen en wij helpen u graag. U kunt ook zelf proberen om de layout of fouten te wijzigen. U doet dit door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord en daarna uw gedicht te openen door er op te klikken. Naast de titel ziet u een potloodje staan. Klik daar op en u staat in het gedicht. U kunt zo het gedicht herstellen. Maar als het echt niet gaat, schroom dan niet en mail ons de goede tekst en wij herstellen het voor u.

Nog even wat informatie voor nieuwe auteurs:
Nieuwe auteurs die nog geen account hebben, zullen hun gedichten alleen in kunnen zenden via het menu "Inzenden" en dan kiezen voor "Inzenden door gasten". Uw gedichten worden niet gelijk geplaatst. De eerste drie gedichten worden eerst gelezen en bekeken door de redactie. Dit doen wij om te bepalen of het qua inhoud voldoet aan de doelstelling van de site en of het kwalitatief goed genoeg is. Pas na inlevering van drie goedgekeurde gedichten krijgt u een wachtwoord om in te loggen. Deze kunt u later zelf onder uw profiel wijzigen. De gedichten die u daarna inlevert komen rechtstreeks op de site te staan.
Ook daarna zullen uw gedichten gelezen en beoordeeld worden. Het kan dus een enkele keer voorkomen dat het gedicht weer weggehaald wordt. U ontvangt hierover van ons bericht.

U mag 2 gedichten per dag inleveren en maximaal 7 per week.
Daarvan mogen er maximaal 3 niet-christelijke gedichten per week worden ingezonden en 4 christelijke gedichten.
Het totaal aantal gewone gedichten mag echter niet meer zijn dan de helft van uw totaal aantal christelijke gedichten.
Bv. Uw heeft 100 gedichten op de site staan dan mogen er 50 niet christelijke gedichten op staan.


U kunt de correctrices mailen op onderstaande emailadressen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

----------------------------------------------

INSTRUCTIE van de correctrice:

Informatie m.b.t. het inleveren van gedichten

U kunt inloggen op de site aan de rechterzijde

Log in.
Ga dan Rechtsbovenin naar de menuoptie: Inzenden Gedicht
Kies of u een Christelijk gedicht of een Algemeen gedicht wil inzenden.
Hierna kiest u de categorie waarin u een gedicht wilt plaatsen.

Het plaatsen van uw gedicht vanuit een tekstverwerker doet u net als anders via het programma Kladblok. Of natuurlijk de Shift enter gebruiken voor elke return.

Plaats uw gedicht in het tekstveld.

Ga vervolgens weer naar boven en klik op opslaan.

Uw gedicht opgeslagen. Het kan soms één of twee minuten duren voordat uw gedicht op de voorpagina zichtbaar is. Als uw gedicht er niet direct staat, wacht dan nog even af en zend het b.v. niet 3 keer opnieuw dit is niet nodig. Controleer eerst onder uw profiel of daar het gedicht te vinden is, daar is het gedicht namelijk wel direct zichtbaar

Samengevat: Door het cache geheugen van de site zal het even duren voordat uw gedicht op het scherm te zien is. U kunt het wel al onder uw eigen profiel zien staan. Klik gewoon op uw foto bij de inloggegevens en ga vervolgens naar uw lijst en bekijk het gedicht. Na een paar minuten zal het gedicht op de Home page verschijnen.