Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Aan de auteurs die gedichten ingeleverd hebben voor de troostbundel MH17. 

Beste auteur,

Het voorbereidend werk voor de troostbundel voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17 is gedaan. Nu nog wat puntjes op de i en dan kan de bundel naar drukkerij. Er worden 450 bundeltjes gedrukt die door Slachtofferhulp uitgereikt zullen worden aan de nabestaanden. Uiteraard krijgt u zelf ook een bundeltje als u de verzend- en verpakkingskosten van 3 euro wilt vergoeden. 

U begrijpt dat er een aardig kostenplaatje aan zit als wij dit alles zelf zouden moeten betalen. Gelukkig heeft Drukkerij Janssen uit Gennip toegezegd de bundeltjes geheel belangeloos en gratis te drukken. De cover zal op stevig papier gedrukt worden in full colour. De bundel zal op een keurige wijze geniet worden, het zou te veel kosten voor de Drukkerij met zich meebrengen als de bundels ingebonden moeten worden, dan zou het niet gratis zijn.

Als u prijs stelt op toezending van de bundel, wilt u dan een mail aan mij,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  verzenden met uw adres en de verzendkosten van 3 euro overmaken t.n.v. J.A. van Tricht iban NL 13 INGB 0003 0793 42

Zodra de bundels gereed zijn (waarschijnlijk half februari) en ik uw adres én 3 euro verzendkosten ontvangen heb, zal ik de bundel op de post doen.

Er komen ongeveer 60 gedichten in de bundel. Er zijn er twee keer zoveel ingezonden daarom hebben wij een selectie moeten maken. Van bijna iedere auteur die ingezonden heeft, wordt er in ieder geval 1 gedicht in de bundel geplaatst en van sommige auteurs zelfs meer. 

We hopen en vertrouwen op een mooi eindresultaat. 

Met vriendelijke groet,
Justus van Tricht.