Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
GEEF UW EIGEN BUNDEL UIT

Wilt u graag uw eigen gedichtenbundel uitgeven?

Op internet zijn genoeg mogelijkheden daarvoor. Maar waar de meesten tegenaan lopen, is de manier waarop men het concept moet inleveren. Vaak heeft men net te weinig ervaring om de bundel netjes op te maken en om te zetten naar pdf-formaat.

www.coverpublish.com behoort bij de gedichtensite.nl 
Zij kunnen u op weg helpen of waar nodig met raad bijstaan. Coverpublish is geen uitgever, maar slechts een hulp als u vragen heeft over het uitgeven van gedichten. Coverpublish is een onderdeel van de gedichtensite.nl Er zijn geen kosten aan een advies verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld voor de hosting van de gedichtensite.nl 

Voor het uitgeven van een bundel raden wij u www.boekenbent.com aan.
De gedichtensite.nl heeft connecties met Boekenbent, een prima onderneming om uw gedichten in pdf bij hen in te leveren en het door hen tot een bundel te laten vervaardigen

Zo kunnen zij een isbn nummer voor u aanvragen indien u dit wenst en ook kunnen zij uw gegevens en de uitgegeven bundel op laten nemen in de database van de Kon. Ned. Bibliotheek Centrale en één exemplaar van uw bundel wordt bij de KNBC opgeslagen.

Zij zenden u de proefdruk van het pdf-bestand digitaal naar uw emailadres.

De levertijd is kort, binnen vier weken nadat u "het groene licht" heeft gegeven, valt het aantal bundels dat u besteld heeft, bij u op de deurmat.

De kosten van uw bundel zijn afhankelijk van het aantal pagina's en het aantal bestellingen. Betaling geschiedt voordat er opdracht tot het drukken van de bundel wordt gegeven.

CoverPublish is een dienstverlening van www.gedichtensite.nl (zie www.coverpublish.com ).

Wilt u informatie, schroom dan niet een mail te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem direct contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als u weet hoe u een gedichtenbundel tot pdf vervaardigt en zeker bent dat u de bundel uit wilt geven.